Winter Tour 2021

Fyrkant

Välkomna att delta i vår tävling – Winter Tour 2021!

I december kommer vi att dra igång årets Winter Tour hos oss på Golf Lounge! I år kommer vi att köra två tävlingar, en tävling där du tävlar med ditt HCP och en tävling för dig som vill spela på scratch nivå.

Vi kommer självklart i år igen erbjuda fina priser till våra finalister, förra året kammade vår förstapristagare hem ett nytt golfset från Callaway, andra plats tog hem en ny Callaway Epic Driver och tredje pris var en golfbag från Callaway, så räkna med fina priser i år igen!

Tävlingen hanteras i Trackman, vilket innebär att alla resultat automatiskt registreras och uppdaterar i en ”leaderboard”.

Alla spelar en tävlingsrunda per månad men man får spela obegränsat antal övningsrundor (ej inkluderat i priset). Vi väljer ut en ny rolig bana varje månad, där spelformen är ”Stroke Net”.
Varje deltävling skall vara spelad innan respektive månads slut. Deltävlingen för december skall alltså spelas innan decembers slut.

Anmälan är bindande och priset är 1200 kr för hela tävlingen som betalas vid din första runda. Ring oss på 070-936 72 50 eller maila på gustav@golflounge.se för att göra er anmälan.